Julklappstips nr 5

Från Dixie kommer de här sköna plåtburkarna för olika sorters förvaring – jättesöta:

kattleksaksburk
En söt burk för kattleksaker!
tvttkorg
Och en tvättkorg för sånt som blivit lortiga tassavtryck på?!
teburk
En sådan här burk vill jag ha mina te-påsar i!
syburk
Precis lagom burk för sy-saker… och så kan man även få ett dominospel i burk:
dominospel*spinner glatt*

Här hittar du listan med Dixies återförsäljare på olika orter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Julklappstips nr 5”

  1. Ja visst var de coola! *spinner* Särskilt den översta gillade jag…
   Fast vad ska vi katter med burkar till? Det är våra människor som behöver dem?!
   TassKram Wikki

 1. Det finns tydligen två butiker i Sälen som säljer det här men tyvärr så har jag inte sett det på den som ligger i Centrumhuset men vi får väl göra en avstickare till den andra butiken. Sen fanns det en till i närheten Malungsfors ligger inte mer än ca 8 mil härifrån så det fixar vi. Passar bra till julklapp, såna tips kan inte matte få för många av.

  Taxkramisar.

  1. Önskar att jag hade råd med massor av saker att ge mina kattvänner, så här till jul… Särskilt till rädda katthemsmisseskyggisar som behöver uppmuntrande tasskramar!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *