Skinny fick ett lyckligt halvår i slutet av sitt liv

skinny

Det var i april som Lena hittade apatiska och utmärglade Skinny på vägen i Byle, Täby, oförmögen att ta sig undan. Snabbt såg hon till att katten kom till veterinär och sedan till Kattluckans jourhem. Det blev en kamp för att få igång Skinnys utslagna kropp, hon vägde 1,9 kilo när hon hittades och det gick åt matning med först en tesked mat i timmen, sedan en matsked… På Kattluckan kan ni följa Skinnys dagbok och förstå vilket underbart, kärleksfullt och helhjärtat arbete som lades ned för att hjälpa den vackra kattdamen!

Det visade sig att Skinny var närmare 15 år gammal och svälten hade tagit hårt på henne. Hälsan gick upp och ned men hon fick en underbar sommar med mycket utevistelse i den stora härliga rastgården, och så fick hon också ett eget vackert namn: Filippa. I detta paradis för en tidigare hemlösing har hon nu somnat in.

boxmenykalender

Tack Kattluckan för att ni gjorde allt ni kunde för en kattkollega! Snälla, ta inte bort Skinnys dagbok, utan låt den finnas kvar, så att folk förstår att det behövs resurser till kattorganisationer som er! Visa dem hur ett äkta kattälskarhjärta slår, även för den som är gammal, sjuk och svag!

Och till er alla andra:

Köp Kattluckans Kattkalender 2010 och stöd dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Skinny fick ett lyckligt halvår i slutet av sitt liv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *