Kattens Dag 28-29/11 och dags att Luciatävla?

mini  Det gäller att hålla ögon och öron öppna, för i slutet av november händer det mycket!

almanacka2

Lucia-tävlingar: Massor av tidningar drar i den här vevan igång sina tävlingar för Årets LusseKatt 2009. Själv var jag med i Eskilstuna-Kurirens tävling häromåret, de har varit pionjärer på området och kör den varje år, så det är bara att leta upp sitt bästa kattfoto och skicka in när den kommer i EK! VLT, Expressen och många andra tidningar brukar också ha Lussekattävling! Håll utkik! Tipsa gärna!

Kattens Dag: Den 28-29 november håller Royal Canin och massor av zoobutiker i landet ”Kattens Dag”. Det betyder att i butikerna visas det upp massor av spännande katter, du kan träffa andra kattvänner och det händer roliga saker! ”Katten är ett fantastiskt djur och forskningen bekräftar idag det vi kattälskare redan vet – djur får oss att må bättre och de har en positiv effekt på oss människor.”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Kattens Dag 28-29/11 och dags att Luciatävla?”

  1. Sixten var med i Kalmarpostens lussekatts tävling förra året och vann, så i år tycker jag att det är min tur att ställa upp. Ska ta ett snack med Matte om detta. Tack för tipsen. Tass/Puma

  2. Sixten var med i Kalmarpostens lussekatts tävling förra året och vann, så i år tycker jag att det är min tur att ställa upp. Ska ta ett snack med Matte om detta. Tack för tipsen. Tass/Puma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *