Kattfototävling på Royal Canin!

rc
bag

Skicka in din bild till tävlingen eller var med och rösta! De 25 bilder som rankas högst vinner en väska från Bagsnatcher med sitt foto på!

Jag har bl a skickat in en vacker bild på Vevve och fler bilder på mig och mina vänner kommer! Gå in och rösta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kattfototävling på Royal Canin!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *