Förlåt att det blev lite för mycket!

Jag måste erkänna att bloggandet på Halloween gick lite överstyr – mer än 25 inlägg samma dag var kanske att ta i? Om ni inte orkade hänga med i svans-svängarna så förstår jag det! Det får bli lugnare framöver, jag lovar!

Här, ta och koppla av med minnesvärda Aristocats:

https://youtu.be/6-iUVGcym3o

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Förlåt att det blev lite för mycket!”

  1. Åh men det var så kul och det blev sådan stämning med massor av kommentarer och bus!
   Jag får väl förvarna dig så att du kan avaktivera googlereader nästa gång! ^^
   TassKram Wikki

 1. Så glad att jag hittade eran sida via Kattliv ; ) Så mycket skojiga bilder och tips! Hälsningar Agnes med katterna Signe och Sven

  1. Tack så jättemycket för denna kattplimang! Hoppas du vill fortsätta att kika in hos oss!
   TassKram Wikki

 2. Det var en underbar fest! Jättekul med allting..slitna var vi igår. Nu ser vi fram emot nästa fest. Tasskram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *