Welcome to my Halloween Party!

WebCats all over the World, welcome to my Party! My friends brought a wonderful pumpkin:

halloweenblackcatjackolatern
…and I finally got dressed in a disguise so that noone will recognise me:
wikky_hallow
The menu for tonight is:

– Färsk strömming från FiskBilen
– KronGrädde a la Victoria
– Massor av Dentabits, Lickins och Treats
– Färskt KattGräs av Egen Odling

(A band called ”Stray Cats” will play later tonight – they’re rehearsing at ”my” cat shelter right now!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Welcome to my Halloween Party!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *