Min kompis MissLovlie har kommit på festen

lovlie
Hon är jättefint utklädd till Pelle Svanslös! Mycket passande!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Min kompis MissLovlie har kommit på festen”

    1. Ja men om din husse och söta MissLovlie ser till att sköta sig, så kan de få sitta vid extrabordet ute i vardagsrummet med min husse och matte och deras Halloweengäster! Min matte kan hålla en Tass på dem!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *