Julklappstips nr 3

tiff  tiff1

Från Thomitas kommer de här vackra glashängena! Notera att om du köper dem under december så går en peng till Göteborgs Katthjälp! Det blir då alltså en extra julklapp, fiffigt va!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Julklappstips nr 3”

 1. hej Wikki.
  hur mår du i tassarna idag? du är lite dålig på att skiva kommentarer hos oss…*morr i morhåren,hehe*
  vi försöker skiva varje dag hos er,men ni skiver ibland så många inlägg på en dag…vore kul om man kunde läsa kommentarerna folk skriver till dig..
  /tass

  1. Förlåt Pip och Murre, men jag har ju hälsat på hos er och kommenterat, syns inte det?
   Jag måste visa er hur ni ska se kommentarer hos mej, okej?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *