Inklämd mellan fitnessbloggarna

Det är bara runt den 25e som detta kan hända – att en liten bloggkatt tassar in och placerar sig på Topp100-listan:

top_2

Nästan mitt i den dessutom… Men i morgon kommer jag att vara utskopad som vanligt av genomsnitts-innebloggarna, var så säker! Det spelar ingen roll hur viktigt det är, som jag skriver om: Till exempel hemlösa katters liv och överlevnad i ett bistert vinterSverige. Då platsar jag inte bland mode, erotik och skandal. Jag är bara en katt.

Fast jag är jamarns stolt över det! Mjau!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Inklämd mellan fitnessbloggarna”

 1. Du kan absolut vara stolt över din blogg, Wikki! Matte fick tips om den i senaste Kattliv, så i helgen satt hon och läste den JÄTTELÄNGE! Fast vi jamade att det var MATDAGS! Så vi killar tog saken i egna tassar och bröt oss in i städskrubben där de stora säckarna med torrfoder står. Sedan var det fest må du tro. Bäst tyckte vi om kattungematen, som matte är så rackarns snål med. I vanliga fall är det bara lillmissen som får den (matte påstår att vuxna kastrerade hankatter inte ska äta den maten *fnys*). Burr och kurr från Findus, Isak och Rasmus a.k.a Cat burglars.

  1. Men vad i all världen – gör ni inbrott i matskrubben? Aha jag gissar att ni är därmed lika bra på att öppna matpåsar som jag? Matte har tagit sig till med att förvara vårt krubb i en PLÅThink som inte går att tugga sej in i! Kattsingen!
   TassKrama er matte från mig och hälsa att jag uppKATTar verkligen dessa kattplimanger! *spinner ljudligt*
   NosPuss Wikki
   PS Spara lite av godmaten till lillmissen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *