Färga inte kokos grönt….

Matte skulle baka kärleksmums till Halloween och för att få dem lite anpassade till helgen så fick hon den briljanta idén att ta karamellfärg och färga en massa kokos illgrönt.

anblackkitty

Som tur var smakade hon på det gröna kokoset INNAN hon hade det på kakorna…

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Kakorna får någon annan dekor! 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Färga inte kokos grönt….”

  1. Haha, ja karamellfärg är knepigt med vissa grejer:) Hoppas att du hittar annat i katskafferiet:) Jag blir ”blåst på konfekten” i Natt med! Slumpen snarkar nästan i badrummet, suck..
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *