Det regnar….

noah

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Det regnar….”

  1. Hallå där! Hjälp, är det så dags igen. Ja jag är inte förvånad för som världen ser ut idag så behövs nog en ny syndaflod! Bara titta hur det ser ut här i vårt land med alla hemska orättvisor på senare tid. Kanske skulle man försöka lifta med Noak. Vi har ju 4 katter som inte gjort något ont, så kanske vi tvåbenta också kan få komma med!
    Ett härligt kort!
    Kram
    gammelmatte Gittan i Otterbäcken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *