Vill du också ha kattgräs som Dui och Deco?

Grattis Deco och Dui till lyckad odling!  havre
Köp inte det där dyra kattgräset som finns kattmatshyllan i livsmedelsbutiken, utan gå och titta där de så här års kan ha börjat ställa fram fågelmaten, och så köper du en påse vanlig gul HAVRE. Det är nämligen det som finns i den dyra kattgräsburken. Du får då ett kilo ”fågel”havre som räcker till 10 katters gräs hela vintern för samma peng. Enda skillnaden är att du får ha nöjet att plantera och fixa själv.

Läs här på min blogg hur du ska plantera och sköta det!

havre1

Förresten har jag tre små burkar kvar av ”Wikkis kattgräs” som jag kan dela med mig av! Sådana som står nederst i högerkanten på bilden. De räcker lagom till en kruka kattgräs ungefär.

Maila din adress till mig om du vill ha en att provodla! (Min mail finns i vänsterkolumnen.) Jag ska se om jag hittar fler burkar och skickar så långt lagret räcker!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Vill du också ha kattgräs som Dui och Deco?”

  1. Nu blir vi generade, tänk att vi får vara med i din blogg-igen! Tack! Kattgräset är jättegott, det ska vi odla mer av! Tasskramar och Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *