Lycka är….

Vad är din lycka?

c_10
Lycka kan vara en fjäril….
_22
Ett bad mitt i natten…
_23
Egen grästuss att leka med inne, det är lycka…

Vad är din lycka?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Lycka är….”

  1. Min (Hillman) spåra något vilt i skogen, hjälpa matte att laga mat (läs tigga), åka bil, träffa mattes andra valpar. Stå på balkongen och vädra in alla dofter på sommaren och sist men inte minst leka med Illerson, plus massor till.

    Min (Illerson) spåra, få vaniljvisp, äta glass på sommaren, busa med Hillman, lukta efter tjejer, mysa med husse och matte. Hittaen solfläck och lägga sig där med mera.

    Taxkramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *