När de vilda gässen flyger…

gooseflying

Det kommer ett sus uppifrån, ett vinande drag över himlen: Ett enormt snöplogsformat moln av vildgäss! Med uppspärrad nos och pendlande morrhår följer jag denna magiska syn – flera hundra gäss följer varandra i en himmelsk båge, vingspets vid vingspets, med förströdda honkanden, på väg mot söder och värmen… Tänk – tänk om katter kunnat flyga? Då hade vi inte haft några vinterfrusna hemlösa stackare kvar här?

https://youtu.be/CQn2L_V4RFQ

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “När de vilda gässen flyger…”

 1. Tack för alla tipsen. När besiktningsmannen kollade huset så hittade han ett par glipor i blindbotten, men jag vet var dom är, och det är ingen chans att en katt tagit sej in där. Mycket troligare då att den sprang ut åt andra sidan när jag låg inklämd under ena sidan av huset…

  När huset besiktigades fick vi också råd att skaffa plast över marken, just för att det inte ska bli för fuktigt underifrån. Så det fick förra ägarna fixa innan vi flyttade in. Besiktningsmannen påpekade det här med dom o-isolerade rören också, men det har inte blivit av förrän nu att vi gjort nåt åt det.

  På några sidor så lutar marken bort från huset, på övriga sidor har vi fixat långa rör från stuprören som leder bort vattnet. Så den biten har vi redan tagit itu med. efter råd från besiktningsmannen.

  Gräva ut mera under huset är det inte tal om, eftersom det är rent berg på dom ställen där det är så himla trångt. Lite svårt att gräva i berg.

  Sen har jag ju ingen aning om ifall det är hemlösa katter som kommer, eller om dom bor i nåt av husen häromkring…?

  1. Ja men då låter det som att ni sett om ert hus bra! Med tanke på spindlar och annat rusk så vet jag en Stormatte som ALDRIG varit inne under sitt eget hus… ^^
   TassKram Wikki

 2. Måste få gratulera dig Wikipedia. Matte köpte kattmat idag och fick då en almenacka på köpet, å DU VAR EN AV ALMENACKKISSARNA. Du e så söt å vacker, inte visste vi att du blivit fotomodell…………….åt Gourmetmaten. Den var gå förresten.

  1. Jo det stämmer – jag blev almanacksskisse! *spinner*
   Vad kul att ni kände igen mej bland alla de där tjusiga missarna…
   TassKram Wikki

 3. Måste få gratulera dig Wikipedia. Matte köpte kattmat idag och fick då en almenacka på köpet, å DU VAR EN AV ALMENACKKISSARNA. Du e så söt å vacker, inte visste vi att du blivit fotomodell…………….åt Gourmetmaten. Den var gå förresten.

  1. Jo det stämmer – jag blev almanacksskisse! *spinner*
   Vad kul att ni kände igen mej bland alla de där tjusiga missarna…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *