”Hello Kitty”-prylarna tar aldrig slut

hk_pc
minorecorderhellokitty

Jag förstår dock dem som funnit sin nish i det sockersöta rosa och naiva Kitty-fluffet… men jag saknar klorna?

hellokittytangentbord
Jag skulle hellre vilja ha ”Wikki Bloggkatten”-prylar! I svart-vitt! Det ska vara lite cool med läder, nitar och mycket glitter och KLÖS???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “”Hello Kitty”-prylarna tar aldrig slut”

 1. Men Hello Kitty är och ser så snäll ut… Det känns som att det behövs i den här världen, men hon kan ta i med hårda tassar om det behövs när något är orättvist, precis som du Wikki! Egentligen är det bara en färgskillnad mellan er! 😉

  1. JA vi katter måste ha hårda tassar ibland, även om vi inte vill.
   Men jag har lite svårt för det alltför rosa. *kattleende*
   TassKram Wikki

 2. Gillar inte det sockersöta Hello Kitty fluffet.
  Men hade det kommit Wikki-Bloggkatten prylar med klös , hade jag varit den första att köpa.
  Kram & Gos

  1. Jag får väl hitta på nåt Wikki-stuff att marknadsföra! Men behållningen får gå till katthem…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *