Håll dig till sanningen

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Håll dig till sanningen”

  1. Hahaha! Ja jösses den var skoj:) Men stackars kissen som ser så rädd ut som blir ”utskälld” Undrar vad de egentligen sa…:)
    Kram Jam o Spinn

    1. Hi hi ja det var helt klart två hankatter som hade en dispyt om reviret. Men den som inte kan kattiska över sätter ju till vad som helst…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *