Katter som dörrmattor

En katt blir ALDRIG en dörrmatta för någon – det ska varje människa och jycke ha klart för sig. Och förresten, så här fina dörrmattor kan man ju inte ens kliva på?

dandelionsstor
Dandelions…
peepingtomstor
Peeping tom…
mattappstor
Peculiar perspektive…

De måste ju bara ramas in och hängas på väggen som Konst?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Katter som dörrmattor”

  1. Meeeehhh…. det är ju jag ju! Där längst ner, som tittar upp-å-ner på er. Eller nån look-alike kanske. Dörrmatta vill man väl inte vara heller och bli trampad på, men kanske ett underlägg till matplatsen. Tänk alla godsaker som kan dimpa ner på en då.
    *Tass*

    1. Liza, det har du rätt i: Att vara matskålsmatta måste ju vara helt okej – eller tallriksunderlägg. *slickar mej om munnen*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *