Läs om mig i tidningen Kattliv!

topplistleft4

Köp senaste numret av tidningen Kattliv och läs om mig! *svansdans*

(Och Sippo, läs texten noga! )

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Läs om mig i tidningen Kattliv!”

 1. En så trevlig artikel! Och så fin bild på dig och dina mattar – det var roligt att se er tillsammans så där, tycker jag. Grattis! Är glad att din blogg blir berömd, så att många tvåbeningar läser alla de viktiga sakerna du skriver om… kul också att du nämnde Sippo, för även han skriver ju viktiga saker som tvåbeningarna borde läsa och begrunda. Bra gjort!

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Jo vi bad faktiskt Åke, chefredaktören på Kattliv, att höra av sig till Sippo. Och jag tror att han har något på gång kopplat till kattbloggar! ^^ Jag hade gärna räknat upp ALLA kattbloggar som finns om det gått, hihi.
   Tack för att ni tyckte om artikeln, det värmer hjärtat!
   TassKram Wikki

  1. Nä sträck på dig Sippo! Du har en högst speciell blogg och den gör jag gärna reklam för!
   TassKram kollegan Wikki

  1. Och han kliade mej så trevligt i nacken, den där chefredaktören Åke, när hon kom och hälsade på oss! *spinner*
   TassKram Wikki

 2. Härligt! Jag premenemurerar… äsch, prenumererar heter det, på den, men den har inte kommit i postlådan än. Tjyvläste artikeln på webben. Jättebra att dom uppmärksammar er superbloggarkatter och allt bra ni skriver om.
  *Tass*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *