Mjurre är lite piggare…

w1

Han har äntligen ätit ett par teskedar mat – men det enda som slinker ned är Whiskas Mmmmmmmm Kyckling….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mjurre är lite piggare…”

    1. Och visst är det konstigt men idag ser vi det som ett friskhetstecken att Mjurre stapplat till kattlådan och gjort 2an…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *