Hurra! Lisa blev tingad i kväll!

…och mysiga Mistel kommer och jobbar på kattis!!!!

img57
Hon har de goaste händer…. *spinner* och Lisa är så här glad:
img58

Festar med lite kattgodis!

Ska få en egen husse – tänk så bra livet kan ordna sig en öppet hus-dag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hurra! Lisa blev tingad i kväll!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *