Kattpuzzel – nytt lördagsnöje!

Om du har svårt att somna så har jag en riktigt rogivande sysselsättning här: Lägg puzzel!

jigzone2

Det här puzzlet Kitty med 240 bitar tog mig 45 minuter. Hur fort går det för dig att lägga det? På Jigzone finns massor av kattpussel med olika motiv, vad tycks om dessa:
persianred Red persian tar nog en stund att puzzla?catq Eller en storörad misse? Eller en Wikki-look-alike?catw Snygg svartvit är det i alla fall! Puzzla på nu!

Kuriosa: Under en lång tid av mitt liv hette jag inte Wikki utan mitt namn var Puzzlan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kattpuzzel – nytt lördagsnöje!”

  1. Matte gillar puzzel. Riktiga är bäst men det är några som har svårt att låta bli bitarna så matte har fått gå över till puzzel på datorn.Men det är ju kul det med! Tasskram

    1. Aha – drabbas ni också av ”försvinnande pusselbitssyndromet”? Vi katter får ofta skulden tyvärr. Vi borde protestera till Högsta Kattrådet för sådan orättvis behandling?
      NosPuss Wikki

  2. Tax för tipset våran matte behöver verligen något att lägga vantarna på när det nu den bedrövliga vintern är på väg. I går kom det snö och det har fortsatt i dag på morgonen. Vi vill att det ska vara bart ett långt tag framöver för det blir så kallt åt tassarna.

    Taxkramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *