Mitt tangentbord fick spader?

asienaventyrgissaforemaletkinesiskttangentbordpx1

Mitt i ett blogginlägg tappade mitt tangentbord kontakt med datorn… Gick inte att få liv i det – suck.

Undrar vad som hände, tekniken glider ur mina tassar ibland. Lite struligt blir det dock när USB-portarna inte räcker till.
Hittade ett annat i garderoben, tur!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mitt tangentbord fick spader?”

  1. Husse har samma problem ibland. Fast jag tror ju att det mest beror på användaren. Själv har jag ju aldrig några problem. Fast jag har också ett hemligt lager med datordelar. Nästan som att samla på tygmöss.
    Tassen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *