KattKlocka i svart

Kitty The Cat Clock Meowwww är den coolaste svarta lilla kattklockan i världen – ”She always knows what time it is!” Kitty viftar på sin lilla svans och sätts fast på väggen med en sugplopp utan att det blir hål:
catclock4
Du hittar sötnosen här.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “KattKlocka i svart”

  1. Snygg klocka!
    Spännande diskussion igår runt djurförsök.
    Hoppas att ni får en mysig fredagskväll.
    Tasskramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *