Hur törstig som helst…

Vatten är en oumbärlig dryck, ja ibland kan man göra vad som helst för en liten skvätt vatten att dricka??! Även om man är katt…

https://youtu.be/8KswnjMa-MQ
Woody har en högst egen stil!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Hur törstig som helst…”

  1. Nej jag slår på duschkranen istället och fångar vattnet som blir fontän från badkarets botten om duschslangen ligger där…
   TassKram Wikki

 1. Haha, vilken rolig katt, skrattade mig igenom filmen. Murre gillar åxå att dricka ur kran men har inte kommit på att doppa hela huvet.
  Kram

  1. Ja den här katten måste ha fått hur mycketvatten som helst i öronen? Usch det gillar inte jag! Men vatten på tassarna är helt OK!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *