Vill du hjälpa katten Silver?

silverc
Den här störtsköna killen heter Silver och finns hos Akutgruppen!
silver1c
Han hittades tovig och utsvulten, men nu är han i fin form igen! Silver kan vara cirka 3 år gammal. Intresserad? Skicka en intresseanmälan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Vill du hjälpa katten Silver?”

 1. Men GUD vilken cooling! Han hade då en hel matta med hår! Honom blir det nog knappast svårt att placera om .Han ser ju helt fantastiskt mjuk ut:) Och jag gillar ju den färgen.. som sopis ungefär.
  Kram Jam o Spinn

 2. Åååå…Waoooo Han ÄR ju underbar ?…
  Tyvärr har vi ju redan 3 Pälsklingar här!!!
  Lycka Till Jam & Kram lilla Silverkille & NosePûss!!!

 3. En katt med ungefär det utseendet bor i Skarpnäck (där vi bodde innan vi flyttade till hus). Men han är öronmärkt och har registrerade ägare. Hans registrerade ägare hade två ”vanliga” katter (ägarnas egna ord) som bodde hos dom, men silverkatten bara kom och gick… Han var förvildad sen länge och bytte bostad då och då. Men efter att han en dag hade dykt upp hos dom i extremt dåligt skick, och dom tog honom till Bagis och betalade X antal tusenlappar för att få honom frisk igen, tänkte dom att det var lika bra att registrera sej som hans ägare, med tanke på vad stora summor dom investerat i katten… men fortfarande kom och gick han, dom hade inte lyckats övertyga honom om att bli riktig tamkatt.

  1. Vissa katter är vandrare, så är det bara. Men jag gillar era ex grannar som ändå beslutade sig att ta fulla ansvaret för sin Silverkatt! Det får de en xtra stor GuldTass för!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *