Äntligen – filmen från min musjakt!

Om ni lyssnar noga så hör ni musen pipa förskräckt när jag kastar mig på den… men missar tyvärr….Den uppmuntrande rösten i bakgrunden är Stora mattes. Och så kan vi tyvärr inte göra mycket åt att kameran knarrar???! Den är så ljudkänslig att den spelar in ljudet när mekaniken zoomar in eller ut objektivet…

Suck… titta sen inte så mycket på mina tufsiga långkalsonger – de är betydligt bättre trimmade nu efter att vi fått den där bra pälsfixaren!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Äntligen – filmen från min musjakt!”

  1. Vad roligt med en film på dig och din musjakt. Är riktigt roligt med filmer så jag ska försöka få Matte att damma av kameran och lära sig få in filmer på datorn så vi också fixar det. Tass/Puma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *