Katteljén – personligt katt-stuk!

logo
tavlaredcats

Susann och Maria är två tjejer som i liten skala men med väldigt personligt uttryck har minigalleriet Katteljén i Abbekås. Kul kattsaker, kika in hos dem!

tresjungandekatter svartochgladkatt
(Abbekås är Sveriges framtass nästan längst ned i Skåne, om du undrar!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katteljén – personligt katt-stuk!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *