And the Winner is…

firrepaket

Vinstpaket nr 1 ”Firrepaketet” går till: Skogens Drottning och katten Nalle! (Rym inte när det är dags för avmaskning, Nalle! Jag ska skriva och berätta mer om varför!)
Hör av dig Nalle med ett mail och berätta vilken kattverksamhet du vill skänka din hundralapp till! Och så klart vilken adress prispaketet ska till!

Vinstpaket nr 2 ”Bokpaketet” går till: Puma och Sixten! (För er ska jag skriva om katters krafter, jättebra idé!)
Hör av dig Puma med ett mail och berätta vilken kattverksamhet du vill skänka din hundralapp till! Och så klart vilken adress prispaketet ska till!
bokpaket

Vinstpaket nr 3 ”Reflexpaketet” går till: Dui och Deco! (Som gärna vill

reflexpaket

 veta mer om akut/jourhemmens vardag och mer om arbetet på katthemmet. Vore också spännande och höra hur de gör med övergivna katter i övriga norden. Toppenbra uppslag!)
Hör av er med ett mail och berätta vilken kattverksamhet du vill skänka din hundralapp till! Och så klart vilken adress prispaketet ska till!

Till varje paket skickar jag med en burk av Wikkis kattgräs också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “And the Winner is…”

  1. åh, vad roligt att vi vann. Ska se till att Matte mejlar det du vill veta så snart hon får en paus i jobbet. Ser fram emot alla inlägg som kommer av alla dessa strålande bra ideér.
    Tasskram/Puma

  2. åh, vad roligt att vi vann. Ska se till att Matte mejlar det du vill veta så snart hon får en paus i jobbet. Ser fram emot alla inlägg som kommer av alla dessa strålande bra ideér.
    Tasskram/Puma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *