Influensan kommer…

…du är väl förberedd? Din katt får inte influensa, men om du får det, hur går det då?

flu_cat

Allmänna råd från en förtänksam kisse:
– Fyll på lagret med kattsand hemma
– Köp hem många burkar god kattmat, gärna gourmet
– Köp hem fryst vitfisk i portionsbitar, lättlagat
– Se till att alla kattfiltar och korgar är tvättade och städade
– Kattgräset är väl vattnat och frodigt?
– Köp alla sorters kattgodis och gärna några nya myntamöss
– Ja och glöm inte en flaska hostmedicin till dej själv?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Influensan kommer…”

  1. Ska försöka komma iväg o köpa lite vitfisk för att gotta våra kissekatter med. Det är fantastiskt vilken härlig o fin päls som Vevve har fått på bara den veckan här – och nu är det inte ett fräs mellan Madame och Vevve 🙂

    1. Det låter helt underbart, vad glad jag blir! Duktiga snälla generösa Madame! Tack! Hemma hos oss var det ju jag som var fräsig och Vevve var ledsen – hon ville ju bara vara snäll… Då har hon fått det som bäst nu och det unnar jag henne av hela mitt hjärta!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *