Höstens mode påminner om mig!

Helt fantastiskt har årets modeskapare format säsongens fabulösa mode efter en mall som måste ha hittats i min pälsgarderob!

vidd1

Stora matte och jag satt och kikade i en känd postorderfirmas katalog med hösterbjudanden, och konstaterade fnissande att i år var modet a la Wikki:

Smala axlar upptill, ja faktiskt väldigt triangelformat, och sedan med allt större vid nedåt, och slutligen med rejäl bredd för en tilltagen aktersalong! Varenda tunika var ”midjeskuren” redan under bysten och fick t o m den smalaste modell att se höggravid ut… Ja inte för att jag är gravid, men min form är så här:

wikkih2
Ta en titt i din modekatalog, du kommer säkert att fnissa igenkännande! Breda bakar, det är årets trend!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Höstens mode påminner om mig!”

 1. Mjaaa,vet inte de ja 😉 Du ÄR mycket Vackrare än det där spektaklet..*mjauufniss*…

  Vet du’..Nu ÄNTLIGEN har matte satt in din Länk i vår blogg…Vi kallar dig Wikki bloggkatten ? Hoppas de e Ok?!

  Jam & Kram från oss!!!!

 2. Mjaaa,vet inte de ja 😉 Du ÄR mycket Vackrare än det där spektaklet..*mjauufniss*…

  Vet du’..Nu ÄNTLIGEN har matte satt in din Länk i vår blogg…Vi kallar dig Wikki bloggkatten ? Hoppas de e Ok?!

  Jam & Kram från oss!!!!

  1. Nej då det räcker bra med en lite plätt under en buske där jag kan ligga och betrakta tillvaron!
   TassKram Wikki

 3. Åh så söt du är Wikki! 🙂 Nu har Franks och Linns lillhusse också börjat läsa din blogg för att han tycker att du är så mysig!

  1. Åh vad snällt, tack för de fina orden och så klart är lillhusse också välkommen till min blogg! Spinner lite extra för det!
   *buff*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *