Duis och Decos blogg startar i kväll!

Å vad förväntansfullt glad jag är! Mina kattvänner Dui och Deco startar sin egen kattblogg i kväll! På ett magiskt datum 090909, det lovar gott!

Och här kommer deras blogg att hittas: Dui och Deco. Jag spinner LYCKA TILL!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Duis och Decos blogg startar i kväll!”

  1. Åh, va roligt vad vi längtat på att få höra dessa 2 katters historier. Kommer se till att smyga in där så fort jag kan. Tass/Puma

  2. Hej!
    Nu tror vi att det ska fungera. Vi var ju tvugna att fila lite på inledningen så vi inte gör bort oss totalt!
    Nospussar Dui och Deco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *