10 000 kr i belöning för tips om kattmördaren!

lidk

Någon förgiftar och beskjuter Helenes katter i Lidköping. Två katter har dött och den tredje lyckades överleva flera kulor i kroppen, men miste ena ögat. Allt detta på knappt ett halvår, enligt GT.

Bästa allmänheten, hjälp till att fånga in denna sjuka individ!
Ni hjälpte till att ta fast djurplågaren i Lerum, nu är det dags igen!
Tips kan lämnas till Polisen!

I februari insjuknade katten Nils (den svarta på bilden) och det visade sig att han var förgiftad och inte gick att rädda. En kort tid senare sköts katten Moltas (den röda högst upp i bild) med flera kulor, och i augusti förgiftades den tredje katten, som inte överlevde.

Ingen har rätt att behandla katter på detta sätt, och nu sätter Helene Staaf upp en belöning för att förhoppningsvis få fast gärningspersonen. Hon och hennes söner tvekar att bo kvar, vilket man kan förstå. Uppgifter finns att fler katter i området råkat illa ut.

Man kan inte låta bli att undra: Vad är det med folk egentligen?

Det blir inte bättre när man läser en del av de kommentarer som lämnats till artikeln på GT, man undrar hur somliga kan ha en så total brist på empati, som skriver:
”Håll reda på dina katter då, hur kan man vara så oansvarig att man släpper ut sina husdjur helt utan uppsikt. Hon borde anmälas själv för djurplågeri.”
”Inte konstigt att de blir dödade, de bara förstör”

Som tur är finns också motsatsen:
”Skjuter man på eller förgiftar katter är man givetvis inte psykisk frisk. Bor man utanför staden skall katten få ströva fritt och även ta en och annan fågel. Vissa människor borde däremot gå i koppel.”

I en värld som behöver medmänsklighet och medkattlighet, detta? Föds folk utan hjärta nu för tiden?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “10 000 kr i belöning för tips om kattmördaren!”

 1. Grrr o morr åt sådant folk!!!
  Hoppas verkligen inte denna individ kommer förbi mina föräldrars villa när Gosis eller Vira är ute i hagen . . . *ryyyyser*

  1. JA det är tur att du har din husse kopplad under din kontrollerande tass för det mesta för annars vet vi inte vad som skulle hända???! Å andra sidan vet vi att din hussse brinner för katternas goda, så ibland kanske hanskulle släppas lös?!
   TassKram Wikki

 2. Tänk att det ska finnas så många %&¤#¤!”%(&% idioter! Ge sig på stackars oskyldiga djur för sitt eget nöjes skull. Morr och fräs.
  Dui och Deco

 3. Men gud det här inlägget hade jag missat! Är folk totalt knäppa i huvudet? Ja folk behöver ett starkare koppel än djuren. Jag skulle gissa på någon granne som gapar över att katten rör sig hos dem, såna finns det gott om! Hade en kompis som hade en sån granne som gnällde hela tiden över att deras katt var på granntomten..tills kompisen svarade -:Dina snoriga ungar gungar i våran gunga på vår tomt…vad är skillnaden, hahaha det blev ganska stor skillnad på stämningen sen.Grannen var SÅ trevlig:)
  Hoppas att de tar den som gör detta och låser in personen i fråga!
  Kram Jam o Spinn

  1. Man kan jama vad sjutton händer? Usch för den dummingen – klös! Måste följa upp detta och se om någonmisstänkt finns…
   TassKram Wikki

 4. Hej!

  Den skyldige har nu hittats, erkänt och dömts för djurplågeri. Åklagaren beslutade om husrannsakan efter mina misstankar mot min närmsta granne, Bo Johnsson, Furuhäll Led Lidköping. http://www.hitta.se/ViewDetailsWhite.aspx?Vkiid=2dyTX9yqapb9PRwP8O24fw%253d%253d&vad=Bo+Johnsson&var=Lidk%f6ping
  Polisen beslagtog då hans luftvapen som kollades vid SKL och det visade sig att kulorna som plockats ur min katt Moltas kom från detta vapen. Tyvärr blev han inte dömd för att ha förgiftat och dödat mina två andra katter men detta har han erkänt för mig efter att ha fått ett utbrott då jag konfronterade honom. Han visade ingen som helst ånger under rättegången och på åklagens fråga om mina katter brukade vara i hans trädgård svarade han nej, men de går i skogen utanför… ??? Denna psykopat som orsakat min familj så stort lidande kom undan med 10 000 kronor i böter. Han är tidigare dömd för kvinnomisshandel så jag trodde att han skulle få fängelse men så blev inte fallet. Som om detta inte vore nog så forsätter denna onda människa att förfölja mig och mina två barn. Han är väldigt hotfull i sitt beteende och eftersom han är gränslös så litar jag inte på vad han kan ta sig till…

  1. Fruktansvärt – det är bara vid sådana här tillfällen man önskar att man hade någon ”vän” i undre världen som kunde eliminera hoten… Och svagt att inte rätten ställer högre krav för allt lidande en sådan brottsling orsakar! *suck* Det är tragiskt att en katt inte är mer värd och att din säkerhet inte kan garanteras! Var stark, fortsätt kämpa för din rätt – och katternas! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *