Att koppla av till 100%

Bara en katt kan koppla av som en katt…img47
Har ni varit på kattutställning någon gång? Hundratals katter slussas in i små burar i en stor hall, det kryllar av folk som både ställer ut och publik som vill titta, det är stökigt, bullrigt, varmt och egentligen en miljö som inte katten själv skulle välja.img48
Dagen innan utställningen har katten blivit noga badad, torkad, borstad, sedan tillkommer resan till utställningen. Alla kattens människor är med och fixar – det ska packas ned burskynken och sovkorgar, veterinärintyg och stamtavlor. Mycket ska med – katten ska inte glömmas heller!img49
Men ändå, på plats i detta katt-inferno, lyckas de flesta katter med konststycket att koppla av så till den milda grad att man förundras! Trots att vilt främmande katter och människor finns överallt, trots kamerablixtar och högtalarsurr. Imponerande!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *