Sommaren är över och min fjäril har flugit bort

img46

En alldeles vanlig sommar
har sprungit bort
Den var precis som alla:
För het, för våt, för kort
Men den var min fjärilssommar
Ett minne som jag spar
och om jag bara blundar
finns sommarminnet kvar

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sommaren är över och min fjäril har flugit bort”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *