Sovande katter

Ibland kan en sovande katt se helt förstenad ut. Här är det tvärtom:

tncatsleeptigereyetopas Topas tigeröga
tncatnapredjaspis Röd Jaspis
tncatnapaventurine1 Aventurin mild grön

De här små skönheterna kommer från Phoenix Orion – lagom stora att hålla i handen och bara njuta av!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Sovande katter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *