Mainstreet West + East

Katter i rymdfantasy är för det mesta bizarra skapelser. Men här är en rymddröm med ”riktiga katter”:

grandrueestbleu
Ser du båda katterna? En på ”rymdmopeden” också?
grandrueouest
Bilder av franske Gilles Tran – helt drömska!
grandrueestbleudetail

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mainstreet West + East”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *