Let’s have a party

Helgen närmar sig! Kan vi inte ha kräftskiva med katt-tema? Istället för dillkronor och sånt? Jag vill ha:

flaggorKatt-vimplar i taket!
bordsdek En cool bordsdekoration med katt!
partyhatt Katthatt…

(Prylarna kommer från Partyland och Buttericks.)

inbj__kort

Och det är viktigt redan när man skriver inbjudningskorten att man talar om temat!

Alla ska komma med öron och svans, gärna ha en kattkompis i famnen, och det ska serveras extra fina räkor och leverpastejer till katterna!

mask  nos
Endast fanTASSin sätter gränser – eller rättare sagt är gränslös, så:
tallrikunderlgg

Kattallrik till kräftorna och katt-tallriksunderlägg…

flrp Jag tar med kattflärpar!
kattmask

Den som inte vill bli igenkänd kan fixa en sådan här, och så kan jag berätta att bålen kommer att serveras direkt ur kattlådan, det blir kattlådekaka (Se recept tidigare i bloggen!) till dessert och så serverar vi endast öl- och vinsorter med katt på flaskan/burken?!!!

Vad tror ni om detta kräft-party-tips?

Fixar ni kräftorna så kommer jag!                   =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Let’s have a party”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *