Det finns Pixie Bobs i Sverige!

12 000-16 000 kr kostar en unge och det finns ungar till salu hos NordicPixieBobs. Så här ser den vackra honan Gypsy ut:

gypsy
Hon har helmaffiga polydaktyla tassar och en ståtlig bobtail!
gulliver

Hannen Gulliver är också en skönhet! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Det finns Pixie Bobs i Sverige!”

  1. Vilken sötnos! Jag hann aldrig fota idag så jag får ta det imorgon men hittade en så himla gullig katt på nätet:) man kan ju inte sluta le:)
    Hoppas att du såg kissarnas viktuppgång:) Oj vad jag är glad att de tar sig!
    Kram Jam o Spinn!

    1. Jo PIxie Bobs är en av de få raser som är godkänd att avla polydaktyl, som flertåigheten kallas. Det får vara max 7 tår per tass och de ska ha tjocka stabbiga tår. Hela katten är bastant byggd, som ett kompakt lodjur!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *