Plats att försvinna…

Ibland behöver man gömma sig, hitta ett eget krypin. Pälsen behöver tvättas i enskildhet, tassarna vila, ögonen slutas och kroppen slappna av. Då behöver vi katter gömställen…. Det här gillade jag:

x_kudde

En kudde som man kan ligga INUTI – fiffigt med x-öppning, som även kan användas på fler sätt:

krysslucka
Katten vilken bra idé… den kommer från Marly i Holland!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Plats att försvinna…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *