Catwoman a la Eartha Kitt

cat_kitt

Många har spelat Catwoman i de olika årgångar av Batman-filmerna som finns: Julie Newmarr, Lee Merriweather, Eartha Kitt, Michelle Pfieffer och Halle Berry.

https://youtu.be/p9CseW_yGBw


Min favorit är dock Eartha Kitt, minns ni henne? Inte bara för sin roll i Batman på 60-talet (utan illrött läppstift och ingen Catwoman efter henne har lyckats uttala samma magiska ”Puuurrrrrrrr”!) eller för hennes unika sätt att säga ”Grrrrrrrrrrrrrr!” och de mest otroliga sexiga ben vid över 80 års ålder (!!!) utan för hennes engagemang i ASPCA (American Society for the Prevention of Cruelty to Animals) och katter i arbetet ”Adopt-A-Shelter-Cat”. Hon lånade också ut sitt namn i kampanjen ”Kitt for Cat” till  the North Shore Animal League’s  kattadoptionsprogram.

earthakittcat2

Eartha förklarade ”At this time of year when animal shelters are over-flowing with cats of all ages, there has never been a better time to adopt a feline friend. Bringing this new friend into your home and heart will help reduce stress and improve the overall quality of your life forever.”

För detta kattstöd fick Eartha Kitt smeknamnet ”Mistress of Meow” och världen över finns mängder av katter som lystrar till det spännande stjärngnistrande namnet ”Eartha Kitt”…

Lite bilder till:catwomanearthakitt Puuurrrrrrrrrrrrr!

earthakittagm

Var hittar vi en svensk stjärna som vill lyfta upp lite glans till våra katthem? Någon som kan säga ”Puuuuuuuuuurrrrrrrrrr”?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Catwoman a la Eartha Kitt”

 1. Vi får annonsera efter en svensk stjärna som kan ge katten ett litet lyft! Jag önskar att ALLA ville hjälpa till med det men vi vet ju alla att så tyvärr inte är fallet:( De fattar inte vad de missar kan jag säga!
  kom på LillBabs? Hon borde väl vara djurvän:) Hahaha hon ser i alla fall ut att vara det:)
  Kram Jam o Spinn

  1. Ja hon borde kunna bli en bra katt-ikon!??
   Det ska ju helst vara någon med lite klös! *kattleende*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *