Till minne av Torsten, Mjao och de andra

Jag måste plocka in en rad om något som är vitt. Om Torsten, den lilla westien som miste livet i Lerumdjurplågarens händer.

torsten
Foto: Torstens matte

Hans matte Josefin har en blogg där hon berättar om allt som hänt… om du orkar läsa där och puffa iväg en liten TröstTass till henne och hennes familj? Där finns en liten insamling också, för den som vill… en del av den ska komma att gå till behövande djur.

Jag spinner för alla dem som mist sina djur och skickar min mjukaste nosbuff!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Till minne av Torsten, Mjao och de andra”

  1. Åhhh, snyft.. när ska man sluta böla som en sill så fort man läser bloggar? Men å andra sidan får det oss att tänka efter!
    Kram o Jam o spinn

  2. Ska lägga stort inlägg i eftermiddag om detta, för nu ska de som hjälpt till få sin del av allmänhetens uppskattning, och djuren få sin del, så de kan bli hjälpta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *