Ninni, en skyggis

ninni

Ninni är en helsvart hona med gula ögon, cirka nio år gammal, mycket fin men skygg. Hon behöver komma till ett hem med mycket tid, tålamod och kärlek…. Vill du ge henne det? Hon väntar på dig på Örebro katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Ninni, en skyggis”

    1. Mjau nu har jag skrivit om vackra Lillis och även lagt en länk i min spalt med katthemslänkar till vänster! Tack Mari för att jag får låna bilden!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *