The Unbearable Cuteness of Kittens

”Kattungars Outhärdliga Söthet” – ja precis så är det?!

kitten14
Man står knappt ut – man vill bara få doppa näsan i deras pälsar och känna kattungedoften!!!

puff_face
Sötnosar från The Daily Kitten

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “The Unbearable Cuteness of Kittens”

 1. Håller med dig. Jag viiiiillllll ha en kattunge. En liten sötnos som luktar så gott. Tyvärr så får detta vänta, kan inte ha fler än tre katter (tror jag).
  Kramis

  1. Det beror väl både på hur man bor, har tid och hur de andra katterna är. Jag vet dem som bor i en lägenhet med åtta katter och allt går bra – men det betyder inhägnad gård och folk hemma nästan jämt som aktiverar. Man ska verkligen ha tid med sina missar så alla är lyckliga.
   Här hos oss är t ex 2 katter lagom: Jag och Nova Sötisen!
   Spinn till dina missar!
   TassKram Wikki

 2. Men VARFÖR blir det en tår eller fler då jag ser de små liven!!! Kan inte fatta att jag inte haft katt här hemma tidigare! Jag tror nog att min lilla ”sopkisse” skickades till mig av en enda anledning..AKNA KATTMÄNNISKA:) den grå på översta bilden är så lik lilla skräpet här! De är LJUVLIGA allihopa:)
  Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *