Mod Cloth shop

Världen kryllar av kattdesignade prylar – här är ett lass som du väl inte kan vara utan?

cute_finds_bag
Kasse med cool katt i finaste färgerna! Svans på baksidan tycker jag är stilpoäng!

cute_finds_bag1
kitty_fancy_mug
Mugg med gullig kattsked som går att haka på kanten… Fyndigt!
ice_kitty
Katt-iskuber – ja det behöver vi väl alla? Absolut!!!     ? *kattleende*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mod Cloth shop”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *