Lerums-djurplågaren häktad – puh! Eller?

I tisdags morse ringde en 20-årig man upp polisen och erkände att han låg bakom de kända brotten, och sorgligt nog åtskilliga fler: Ett 20-tal de senaste månaderna. Han skyllde på psykisk ohälsa, vilket är smart – han kommer att få lite piller och lite s k ”vård” om samhället har tur med hanteringen… och sedan är allt ”bra”. *suckar*

Själv kommer jag att fortsätta fundera om mannen jag sett från det anonyma tipset på Facebook i söndags och denna 20-åring är densamme. Vilket skrämmer mig.

kitangel-gif

Jag tror inte gripandet tröstar hunden Torstens eller katten Mjaos mattar och hussar… tyvärr.
Vila i frid, ni stackars drabbade själar! *tårar på nosen*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Lerums-djurplågaren häktad – puh! Eller?”

 1. sv: Om man ska tro det man läser, så . . . Jag tvingade mig se filmen på länken du fick. Hade tänkt skriva ett blogginlägg, men klarade det bara inte . . . *gråter*

  1. H*n ska inte ha mer uppmärksamhet i rampljuset, en sådan där… H*n ska genomgå en liten behändig operation i ena pannloben som lobotomerar bort all förmåga att känna lust, makt och styrka. Radera hårddisken s a s.
   Då har man inte mött våldet med samma grymhet tillbaka utan bara eliminerat problemet. För gott.
   *suckar* Wikki

  1. Nej du – faktum är att JAG fick ett tips (som jag INTE publicerade!) med en länk till Facebook. Det var så skumt! Sen att jag är antagligen en väldigt dåligt omvärldsorienterad kattjäkel, för jag hade aldrig hört talas om Flashback, visst är det piiiinsamt!!! *nosrodnad*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *