Jag visste väl att spelet fanns!

Katt-Monopol…

kittycity

”Buy your favorite cats such as the Tonkinese, the Ragdoll, the Abyssinian, the Sphinx or the Maine Coon. Land on Catnip and collect everything in the center of the board. Collect Litter Boxes and trade them in for Fish Bones. You may have to pay dog tax to get past the neighborhood bully, a spike collared bulldog, or worst of all, you may fall in the water and be out for three turns. Cat-astrophic!… there’s nothing madder than a wet cat! Cat-opoly is great fun for family and friends.”  Komplett med KattPengar!!!

Ett ex finns tydligen att köpa för 379 kr…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Jag visste väl att spelet fanns!”

    1. Yup. Samma valuta som i Wikkis rike… Och det är så klart inte ”Gå i fängelse” utan”Gå i korgen!”
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *