Sanningen om Kattmynta!

Vi katter har bara två droger, och båda är helt ofarliga: Kattmynta och Husses strumpor!

https://youtu.be/J5Xrcp6k8VE

Faktum är att vi har gott om leksaker med kattmynta i, men vi roar oss hellre med myntafria varianter – jag med mina fjädervippor, Nova med vanliga papperstussar. Det är precis lika kul ändå.

Kattmyntan påverkar katter på väldigt olika sätt, en del blir som snurriga, raglar omkring och dreglar, somliga ligger och snurrar runt runt i doften, vissa kan bli lite aggressiva och smälla till med klorna i upphetsningen, och andra somnar bara helt stilla.

Men reaktionen kommer likadant även på andra saker, det finns katter som flippar ut på ört-théer, salvor som Vick Vaporub, Fishermann’s Friend halstabletter och att tugga i sig feta silvergrå nattfjärilar!

Jag tror dock att – om man kan uthärda doften – Husses strumpor är mest biverkningsfria!  =^:^= Det här är beta-varianten av strumpor:imgphotobucket

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *