Kattplågaren i Lerum har slagit till igen

Stackars lilla katten Mjao blev hans offer denna gång:

85

Jag vill bara skriiiiiiiiiiiiiiiiiiika högt och tårarna sprutar. Vad är det för jäkla fel på människorna i sommar? Har värmen kokat bort all hjärna?

Tidningen GT berättar att Mjao inte kom hem på onsdagskvällen så som han alltid brukade göra. I går på morgonen fick matten Amandine Auberts veta att någon hängt en död katt i en snara på polisens dörr. Katten var Mjao. Katten mycket illa tilltygad.

Amandine gråter: ”Men jag vill berätta, för Mjao var den snällaste. Han älskade att kurra och jag kan se hur katten har gått fram till den här personen för att gosa och så tar han Mjao och misshandlar och dödar honom…”

Flera katter har försvunnit i Lerum den senaste tiden. Efter ett tag har ett brev lämnats med en beskrivning om hur katterna har mördats. Även denna gången lämnades ett brev, bredvid katten under en sten. ”Innehållet håller vi inne med så länge men man kan säga att det var ett budskap till oss.” säger Morten Gunneng, inre polisbefäl i Alingsås. I maj hittades en katt upphängd i ett måttband på dörrhandtaget till tingshuset. Ett par veckor senare hittades en katt nedstoppad i en privatpersons brevlåda.

Någonstans går det omkring en väldigt väldigt störd person!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Kattplågaren i Lerum har slagit till igen”

 1. Både husse och jag mår illa när vi läser det här. Han tycker att man ska hänga upp förövaren på samma sätt så folk kan få sparka kräket lite då och då. Själv vill jag bara gråta. *snörvel*

 2. Ja man kan sannerligen undra vad det är med folk nu för tiden.Varför ge sig på oskyldiga djur, #”#¤% (saker man inte får skriva) fegis. Håller med Sippo och hans husse.

  1. Jag vill bita, riva och sen kissa på den personen. Men matte säger att jag inte får – för då har man själv betett sig lika illa. På sätt och vis har hon ju rätt. Men nåt straff borde otäckingen få!
   *suckar* Wikki

 3. Jag blir så upprörd när jag läser sånt här. Håller med Katten Sippo, häng upp förövaren. Mår också illa och tårarna sprutar och jag känner inget annat än hat.
  Usch för denna ”människa”

  1. Man undrar var skruven hoppat ur på den otäckingen! Mest av allt hoppas jag denne får så ohyggliga samvetskval att… nä det ska jag inte skriva. Men det lär finnas en brinnande plats för såna.
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *