Katten Sally har fint besök

sally
Trädgårdsmöte i Surte: Undrar vad de här tre pratar om?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Katten Sally har fint besök”

  1. Det är inte bara så, vad gäller människan. Den största kraft en människa klarar av att få fram, det är den man lägger bakom när man försöker putta upp en dörr man ska dra upp.

    1. Självklart nämndes du, min gode vän! När jag googlade på berömda kattlagar så dök dina upp! Givetvis måste man som ärlig katt hänvisa till källan!
      NosPuss Wikki

  2. Jag skull vilja tillägga i en speciell paragraf att även dörrar till kattburar aldrig får vara stängda.

    Tassen upp för ett kanonbra kapitel i kattlagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *