Jämföra kattmagar är inte lätt

Hur rund ska en normal 1-veckas kattungemage vara? Oj… så här rund kan en maine coon-kull vara:

w_mc_kittens
Fast hur stora magarna är kanske är svårt att avgöra – MC är ju stora redan i sig…
kittens

Det här blandis-gänget har fri tillgång till mamma Katts goda mat, och så här vill jag minnas mina egna ungars runda magar! Mamma Katt måste ju veta bäst?

kittens1 *spinner*
Så här rund och god hoppas jag lilla sopkattungen också är nu?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jämföra kattmagar är inte lätt”

  1. Tjoooho!Han verkar vara helt normal! Inte riktigt lika stor bulle ens som de på bilden. hhhu, vilken lättnad:) Men oj vad den lilla ska krypa runt nu fast han inte ser:)
    Kram och Jam!
    Maria o misse

    1. Jo jag kan tänka mig hur den lille buffar runt – som en liten radiobil med nosen först bump bump – och fina minnen kommer tillbaka: Hur en liten kattunge dofffftar (mmm!) och de små ljuden ”mjup mjup”…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *